top-blgepapkasser

 

Bølgepapkasser med automatbund (Fefco 0711),
kuvertbund (Fefco 0216) eller som standardkasser (Fefco 0201)

Vi kan tilbyde et stort standard sortiment af bølgepapkasser i de gængse formater. 

De fleste varer i vores sortiment bliver produceret på eget produktionssted i Kiel. Her har vi også mulighed for at påtrykke bølgepapkasserne efter ønske. Udover vores standard sortiment, kan vi også producere større opgaver i individuelle mål.

  content image

 Se mere om packaging her: https://www.igepa-packaging.com/

.

 

   .

  

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her