top-sker2

 

Æsker af gråkarton, brunkarton, microbølge og bølgepap
æsker m/hvidt dæklag, klimaæsker, visitkortæsker

Vi kan tilbyde et stort standardsortiment af æsker til de gængse formater fra vores lagre. Æskerne er todelt, bund og låg dvs. variabel i højden og leveres sammenklappet i bundter for pladsbesparende opbevaring.

De fleste artikler i vores æskesortiment bliver produceret på vores eget produktionssted i Kiel. Her har vi også mulighed for at påtrykke æskerne efter ønske. Udover vores standartsortiment kan vi også producere større  opgaver i individuelle mål.

  content image

 

.

se mere om packaging her: https://www.igepa-packaging.com/

   .

  

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her