top-forsendelse pap

 

Bogomslag, kartonkuverter i hvid eller brun, papbagsidekuverter,
poser med sidefals, Tyvek poser og expanderposer,
K-Pack poser med sidefals, bobleposer, PE poser og
lynlåsposer, dokumentlommer osv.

Vi kan tilbyde et stort sortiment af forsendelsesemballage af bølgepap. Du kan se vores aktuelle standartsortiment ved linket nedenunder. Skulle du ikke finde den løsning du leder efter, må du meget gerne kontakte os. Vi tilpasser vores sortiment løbende og hjælper dig gerne.

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her