Overraskelsen ligger i bagsiden

Crack-Back-Plus.
Hvorfor det lønner sig også lige at kigge på bagsiden af det selvklæbende papir

Crack-Back-Plus er en opfindelse fra Avery, som er producent af varemærket Fasson. På Crack-Back-Plus løber brudlinjerne diagonalt på bagpapiret.
Hvorfor er det så smart? Fordi klæbematerialet derved lader sig afmontere fuldstændigt og uden det mindste besvær. Dermed bliver trykkerens arbejde lettere og mere effektivt.  

Bjrn wwwPå andet selvklæbende papir er brudlinjerne lavet på bagpapiret af det selvklæbende papir. Slutbrugeren kan knække i brudlinjen og dermed frigøre det trykte materiale med klæb på bagsiden fra bagpapiret. Det er i det mindste idéen bag, som dog i praksis kan have en ulempe. "Brudlinjer bliver for det meste anbragt vertikalt på papiret.
Hvis det nu for eksempel er en applikation, hvor der er mange små etiketter på et trykark, så er der en fare for, at der ikke er en brudlinje, der løber igennem hver enkelt etiket. Så forsvinder idéen med brudlinjer" forklarer vores ekspert i selvklæbende papir, Bjørn Steen Petersen.

Bjørn Steen Pedersen

Kortere produktionstid

Løsningen på dette problem ligger lige for. Den hedder Crack-Back-Plus. Takket være de diagonale brudlinjer og den lille afstand mellem disse, er det næsten udelukket, at problemet beskrevet ovenfor vil forekomme. "Det er simpelthen en opfindelse, der er ligeså genial som den er enkel. Har man først prøvet Crack-Back-Plus en gang, så gider man simpelthen ikke bøvlet med andre etikettyper igen," siger Bjørn. Yderligere kan det tilføjes, at noget af det kunderne også sætter stor pris på, er bagpapiret. Bagpapiret er stærkere og stivere end andre producenters. Det gør det muligt, at få en optimal planhed på trykarkene. 

Resultatet er åbenlyst: Maximal trykhastighed og kortere produktionstid = indtjening.

Fasson's selvklæbende papirer med det patenterede Crack-Back-Plus system anvendes til emballage, produktmarkeringer, etiketter, klistermærker, indlæg i tidsskrifter, forsendelser m.v. Vil du vide mere om anvendelse og forskellige produktvarianter, så ring til os på 8781 8781, eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fordelene for trykkeren

• Også en brudlinje gennem små etiketter
• Lille sandsynlighed for, at slidselinjen vil løbe midt mellem 2 store stickers
• Stabilt bagpapir giver perfekt planhed og dermed maximal trykhastighed
• 25 % mindre materialeforbrug takket være mulighed for at lave et effektivt ark layout

Fordelene for slutkunden

• Bagpapiret lader sig takket være Crack-Back-Plus systemet let afmontere
• Diagonale brudlinjer gør det let at afmontere bagpapiret delvist – ideelt ved store klistermærker
• Brudlinjerne lader sig let knække, således at forsiden og det trykte ikke så let bliver beskadiget

 

Se vores nyeste sortimentsoversigt her:

  sortimentsoversigt højre web 72 1
Opdateres løbende
 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her