Digital header web news

 

Digital tryk sortiment

 Vores sortiment til digital tryk, både tørtoner og HP indigo er stort. Det breder sig over:

  • - Bestrøget papir
  • - Ubestrøget papir
  • - Karton
  • - Kreative kvaliteter
  • - Sandwich papir til digitaltryk i ekstrem tykkelse
  • - Selvkopierende
  • - Selvklæbende
  • - Syntetisk papir & folie

 

Vores sortimentsoversigt viser standardsortimentet til digital tryk i kapitel 4. En hel del af vores sortiment kan dog sagtens anvendes.

Vi holder øje med nye muligheder, for at tilpasse sortimentet til digital tryk og der dukker jævnligt nyt op. Står du med en opgave og har brug for et input til valg af materiale, eller vil du gerne have tilsendt prøver, så ring til os på   87 81 87 81 

Bestil prøver på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 Gå DIREKTE til afsnittet om Digitaltryk i sortimensoversigten her!

 

 

 

 

 

Se vores nyeste sortimentsoversigt her:

  sortimentsoversigt højre web 72 1
Opdateres løbende
 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her