offsetvifte news ikkeny

Offset-viften der dækker de fleste behov

Alt i denne vifte er ubestrøgne kvaliteter, der hver især har sit helt eget unikke præg og udtryk. 
Bladr igennem, mærk på papiret, og se hvad de forskellige kvaliteter kan tilføje af personlig stil til dine tryksager!

Vi har et stort udvalg af ubestrøgne papirkvaliteter. Brug os endelig til vejledning, så du rammer lige det udtryk du har brug for.

Vil du gerne modtage en? 
Ring på 87 81 87 81

Mangler du inspiration til din næste tryksag? SPØRG os!

folder web skrå 2015

Se vores nyeste sortimentsoversigt her:

  sortimentsoversigt højre web 72 1
Opdateres løbende
 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her