GMD Bauhaus 01


Rene materialer og kvalitet

Gmund Bauhaus Dessau imponerer med rene, enkle materialer og udstråler kvalitet. Moderne, ligetil og simpelt. 
Det smukke designpapir med den lækre taktile overflade, fås i to forskellige hvide nuancer, Weiss 1 og Weiss 2, samt en dyb neutral sort. Weiss 2 fås også med en glat overflade. Er et oplagt valg til design orienterede applikationer i tidens trend.

Du skal både se og mærke Gmund Bauhaus Dessau, så rekvirér prøver på 8781 8781 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Gramvægt:

120 g/m²,  160 g/m², 250 g/m²,  300 g/m², 350 g/m² (kommer an på farven)

Karakteristika:

 To hvide nuancer og en dyb neutal sort

Tryk- og forarbejdnings-
egenskaber:
 God printability i alle trykteknikker!

Mærkninger:
 FSC certificeret
FSC 58  
     
 

Se mere:
    

 https://www.igepa.de/shop/igepa_group/gmund-bauhaus-dessau.html

 

 

      

 

Se vores nyeste sortimentsoversigt her:

  sortimentsoversigt højre web 72 1
Opdateres løbende
 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her