artikel heaven

Artikel i Aftryk om vores helt unikke papir Heaven 42!

Også andre har åbnet øjnene op, for vores helt unikke papirkvalitet Heaven 42. Hvad der er særligt med Heaven 42, er den meget høje hvidhed, som ellers kun ses på ubestrøgne papirkvaliteter. En virkelig lækkerbisken, der fremhæver det hvide, gør udtrykket knivskarpt og samtidig har den en helt porcelænsagtig overflade, der giver en følelse af ekstrem høj kvalitet.

 

Læs artiklen om Heaven 42 fra Aftryk her!
 
Læs mere om Heaven 42 her!

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her