Profimatt header web news 1

 

Ægte klassisk mat overflade

Profimatt er et klassisk mat bestrøget papir. Særlige kendetegn er netop den bestrøgne overflade, som er meget mat uden glans. Dvs. overfladen er helt reflektionsfri, papiret har en rigtig god volumen i kraft af bestrygningsprocessen, stivheden er høj og hvidheden er behagelig, opaciteten er høj – alle disse særlige egenskaber gør, at der kan opnås kontrastfri farvegengivelse, fantastisk læsbarhed og følelsen af at sidde med papiret i hånden giver en særlig fornemmelse. I kraft af den gode bulk kan der opnås portobesparelse ved at gå ned i gramvægt. Kvaliteten er meget velegnet til brev-udsendelser, brochurer, kalendere, årsregnskaber, præsentationer, prislister, prospektmaterialer m.v..
Gramvægte 80 // 90 // 100 // 115 // 135 // 150 // 170 // 200 // 250 // 300 g/m2
Karakteristika

Klassisk mat overfalde, god volumen og høj stivhed. Behagelig hvidhed og reflektionsfri.

Tryk- og forarbejdnings-
egenskaber

Ideel til alle former for arktryk. Ved digitaltryk anbefales test inden produktion. Velegnet til alle former for efterbehandling.

Mærkninger:   Kan også leveres som:
 PEFC 58   Ecolabel logo Sappi 50       Aldersbestandig DIN6738 40  FSC 58
   
Se mere: Fakta:

 

pdf-icon  Datablad

pdf-icon  Paperprofile 70-170 g/m2 Ehingen

pdf-icon  Paperprofile 200-400 g/m2 Maastricht

pdf-icon  Fødevaregodkendelse

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her