top colorcopy2 

ColorCopy serien er det idélle valg til digital farveprint i laser

ColorCopy serien har en glat jævn overflade, der får farve og kontraster til at stå knivskarpt. Sortimentet er bredt - topsælgeren, den traditionelle ColorCopy fås i 90 - 400g i gængse formater. Desuden indeholder sortimentet ColorCopy Style, der er cremefarvet, samt ColorCopy Coated Silk og gloss, der er hhv. bestrøget mat og bestrøget gloss. Det giver lige det sidste luksus finish til din opgave! Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så rekvirér prøver på 8781 8781
Læs mere her:

ColorCopy 280     


 .

ColorCopycoatedglossy 280 


 .

ColorCopycoatedsilk 280
 . 
ColorCopystyle 280 


 .
 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her