top-colorcopycoatedglossy

 

Hvidt bestrøget superkalandreret farvekopipapir til kopi & laser

ColorCopy Coated Gloss, har som den almindelige ColorCopy en meget ensartet 2-sidig bestrygning der giver et knivskarpt print og en unik farvegengivelse, især i digital print. ColorCopy Coated Gloss leveres i 4 forskellige gramvægte og i formaterne A4, A3 & SRA3, hvilket giver dig et bredt udvalg af applikationer. Den perfekte udskrift og den fantastiske farvegengivelse vil gøre din næste præsentation dobbelt så vellykket.
ColorCopy Coated Gloss bliver tillige produceret under hensyntagen til de skrappeste miljøstandarder.
Gramvægte

135 // 170 // 200 // 250  g/m2

Karakteristika

Hvidt superkalandreret coated farvekopipapir til kopi og laser.

Anvendelse

Direct mailing, kataloger, præsentationer, prislister, rapporter, manualer, bøger, datablade m.m.

Mærkninger:    
FSC 58         Aldersbestandig-40         Laser 45                                       
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon  Datablad

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her