top-colorcopy-style-a4

 

Creme, superkalandreret farvekopipapir til kopi & laser

ColorCopy Style, den cremefarvet udgave af det populære ColorCopy ”Original”, det mest kendte og værdisatte farvekopipapir på markedet. ColorCopy har i de sidste 20 år været markedsler inden for papir til farvelaser. ColorCopy er et træfrit ubestrøget hvidt papir med super jævn overflade, der er speciel fremstillet til farveprint med dry-toner. Med Color Copy garanterer vi dig et knivskarpt print, og en unik farvegengivelse, især i digital print. ColorCopy Style leveres i 3 forskellige gramvægte i A4 & A3.
ColorCopy bliver tillige produceret under hensyntagen til de skrappeste miljøstandarder.
Gramvægte

100 // 160 // 200 g/m2

Karakteristika

Creme superkalandreret farvekopipapir til kopi og laser.

Anvendelse

Direct mailing, kataloger, præsentationer, prislister, rapporter, manualer, bøger, datablade m.m.

Mærkninger:    
Ecolabel logo Mondi-58          FSC 58         Aldersbestandig-40         Laser 45         Inkjet 45
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon  Datablad

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her