top dcp3

 

Super hvidt, super lækkert - lige i øjet!

DCP Digital Colour Paper er et super hvidt papir med en lækker specialbehandlet glat overflade, udviklet specielt til farvelaser. Kombinationen giver en suveræn farvegengivelse og skarpe kontraster, hvilket gør DCP til et fantastisk valg, når du vil have en excellent billedgengivelse med tilpas glans, farveægthed, skarpe kontraster og samtidig en læsevenlig baggrund til din tekst. DCP er lige i øjet, når du vil lave en professionel præsentation. Og meget mere.

Se verden med nye øjne. Prøv DCP!

Gramvægte

90 // 100 // 120 // 160 // 200 // 250 // 300 // 350 g/m2

Karakteristika

Super hvidt papir med specialbehandlet glat overflade, udviklet specielt til farvelaser. Også velegnet til kopi og inkjet.

Anvendelse

Profesionelle præsentationer, direct mailing, kataloger, prislister, rapporter, manualer, bøger, m.m.

Mærkninger:   
Ecolabel logo Clairefontaine          FSC 58          ColorLok Logo 58         Aldersbestandig-40           Laser 45           Inkjet 45            
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon  Datablad

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her