Rom kalender Gmund header web news

Forestil dig

...at sneen daler, der er ild i pejsen og du fortjener et glas rom af verdensklasse. Så skal du prøve en advents eller julekalender, der sikrer dig at du under hver låge finder en nøje udvalgt rom. Ren forkælelse!

Kalenderne er produceret på 310g Gmund gold Value hos Sangill Grafisk.

Gå direkte videre til Gmund produktsiden her!

IMG 1666

 

Vil du se andre Gmund kvaliteter?
Ring på 87 81 87 81

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her