Multiloft news
                                                       Har du set vores swatchbook? Ellers spørg os endelig!

Innovative lækkerier fra MultiLoft™

MultiLoft™ er et innovativt produkt i en teknologi, der giver mulighed for digital tryk i op til 1300g. MultiLoft™ fungerer som en sandwich med flere forskellige lag. En unik løsning, skabt med en speciel limteknologi i kombination med fine papirkvaliteter.

Ideel til invitationer, lykønskningskort, visitkort, postkort eller andre projekter i digital tryk, hvor premium kvalitet og tykkelse er et must.

Se eksempel på visitkort længere nede på siden!

Gå DIREKTE til afsnittet om Multolift i sortimensoversigten her!

 MultiLoft™ sheets anvendes til at danne for- og bagside. MultiLoft™  sheets fås i to hvide nuancer, begge med en papiroverflade til tryk på forsiden, og en overflade med lim på bagsiden. Når der er trykt på forsiden af to stykker MultiLoft™ sheets, samles arkene med limsiderne mod hinanden, hvorefter arkene skæres. Trykket fra skæremaskinens balk aktiverer limen, hvorved forseglingen af arkene sker samtidig med skæringen. Resultatet er et imponerende ark i 650g, eller 540g!

MultiLoft™ Inserts anvendes til at øge tykkelsen lag for lag. MultiLoft™ Inserts er 325g i de hvide nuancer, imens de farvede MultiLoft™ Accent Inserts er 270g. Begge typer har lim på for- og bagside og er designet til at lægge imellem MultiLoft™ sheets, både for at øge tykkelse og give 
en effekt med de farvede inserts. Med MultiLoft™ inserts og MultiLoft™ Accent inserts, kan tykkelsen øges lag for lag, for at opnå en tredobbelt tykkelse (975g) 
eller firdobbelt tykkelse (op til 1300g)

Når arkene er samlede kan de trimmes i forskellige størrelser eller stanses ud. 

Se hvordan det fungerer i praksis her:

 multiloft film

 

Visitkort lavet af Skejby Trykkeri:

Skejby visitkort

 

Et SMUKT eksempel på et Multiloft produkt der viser sit fulde potentiale:

 billeder multiloft farver collage

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her