top-discovery


Hvidt, miljørigtigt højkvalitetspapir til kopi & laser

Discovery er fremstillet specielt til store produktionsprintere og driftssikkerheden på papiret er derfor i fokus. Høje standarder i produktionsprocessen af Discovery sikrer en fremragende stivhed og tykkelse -og det er afgørende for at papiret suser lige igennem din maskine! Som Europas bedst sælgende 75 grams papir, giver Discovery dig 100% tilfredshedsgaranti.
Discovery belaster miljøet mindre, da pulpudbyttet fra Eucalyptus globulus, der anvendes til fremstilling af Discovery, er meget højere end fra andre træer. Det betyder, der anvendes 32% mindre træ i produktionen af Discovery end af andre 80 grams standard kvaliteter.

SE FILMEN OM FORDELENE VED DISCOVERY! (Du finder den ude til højre)
Gramvægte

75 g/m2 (70 g/mkan skaffes)    

Karakteristika

Hvidt driftsikkert multifunktionspapir til produktionsprints

Anvendelse

Manualer, brugsanvisninger, hæfter.

Mærkninger:   
FSC 58           Ecolabel logo Soporcel 57         Aldersbestandig-40        Laser 45        Inkjet 45            
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon  Datablad

 

 

Discovery - myter om 75g papir

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her