IGEPA emballage og tilbehør –
den perfekte løsning til ethvert behov

Vi har alt lige fra de klassiske forsendelseskuverter til beskyttelsesindpakning og tilbehør samt bølgepapkasser og forsendelsesrør i mange afskygninger. Vi har desuden emballage til forsendelse af flasker, bøger og medier samt strækfolier og tape.

Vores standard emballagesortiment kan ses i vores sortimentsoversigt - men spørg os, hvis du leder efter noget, som du ikke kan finde - vi kan meget mere end du tror.

 

Skal du bruge specialproduceret emballage, så har vi eksperter - RING på 8781 8781

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her