IGEPA emballage og tilbehør –
den perfekte løsning til ethvert behov

  • Bogomslag, paprør, tape og dispensere
  • Papkuverter og boblekuverter
  • Boblefolie og skummateriale
  • Strækfolie, dispensere, kantbeskyttere og strapbånd
  • Luftposterpuder og maskiner
  • Papkasser, både standard og specialproducerede

Vores standard emballagesortiment er stort - spørg efter vores separate katalog, men spørg også efter det, du ikke kan finde - vi kan meget mere end du tror.

 

Har du brug for input ?  RING på 8781 8781 - vi kommer gerne forbi!

 

 Tag evt. et kig her: Igepa emballage og forsendelse

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her