EMC topbillede

EMC - eksperter på emballage

Velkommen til EMC – divisionen med eksperter på emballage og producent af emballage i forskellige former for bølgepap.

 

Vi forsyner den danske industri med salgs- og transportemballage, både i flexo- eller offsettryk.
En del af vores ekspertise er levering af systememballage og displays til POS, ligesom vi har en specialafdeling til montage og samling af produkter.


Som fagrådgivere, kan vi hjælpe jer med at finde den bedste løsning til jeres behov. Kontakt os og lad os sammen gennemgå jeres emballageforbrug – vi er altid klar til en uddybende snak.

 

Bente hartwig web  

Bente Hartwig

Tel.: 4655 0220
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Claus Friis Kristensen

Tel.: 2125 4911
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her