stardream-628px-bred

 

Vi kender papir - Vi kender den grafiske branche

Set udefra er papir fladt, hvidt og firkantet. Intet kunne dog være mere misvisende. Papir har i årtusinder været inspirationskilde for kreative mennesker, designere og idémagere. I vores verden kan papir også være hvidt og fladt, men det kan også være ru, bulky, præget, bestrøget, ubestrøget, træfrit, træholdigt, med vandmærke, med rifler, farvet, glittet – vi kunne blive ved. Papir kan fortælle historier, angive stemninger og sende signaler – altså signalere mange forskellige udtryk. Det rigtige papir kan kort sagt gøre en forskel.

Skræddersyede løsninger forøger konkurrenceevnen

Når vi taler om papir, er det altid ud fra den kontekst du skal bruge det til. Det er uanset om det er til offset, digitaltryk eller til kopi. Vi er eksperter i at skræddersy løsninger, der giver dig den bedste konkurrencefordel. Det betyder det rigtige papir til den rigtige opgave, den rigtige pris og det rigtige logistik set-up. Vi udfordrer dig gerne på måden du køber ind på og de kvaliteter du anvender – kort sagt: du får vores fulde opmærksomhed og alle vores serviceydelser til din disposition. Vi VIL levere merværdi til dig.

 

Læs mere om papir og karton her

 

Læs mere om papir mm. i A4 & A3 her.

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her