igepa-lastbiler-628px-bred

Det rigtige papir - til den rigtige pris - til din produktion - til tiden

Vores sortiment er sammensat fra de førende producenter i Europa. IGEPAgroup er en af de største grossister i verden, det giver os de rigtige priser og prioritet hos vores leverandører. Vi er eksperter i logistik og vores kæmpestore europæiske logistik netværk giver dig varer til tiden og et meget stort udbud af papir- og kartonkvaliteter fra hele Europa. Varer på lager, mange lagre og et netværk af leveringsmuligheder –  din foretrukne leverandør også af selv de største kuriositeter indenfor vores felt.

Det store varesortiment

Her finder du vores sortiment, som også kan ses som e-katalog her. Er der noget du mangler kan vi sandsynligvis skaffe det. Kontakt vores servicecenter på 87 81 87 81.

 

1.  Bestrøget papir

2. Ubestrøget papir / Preprint

3. Grafisk karton & display

4. Kontorpapir / Digital papir

 

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her