office-lager-2-628px-bred

Det rigtige papir. Til den rigtige pris. Til din hverdag, til tiden.

Vi har et sortiment sammensat fra de førende producenter i verden. Som IGEPAgroup er vi en af de største papir grossister i verden, det giver os de rigtige priser. Samtidig giver vores kæmpe logisitk netværk dig vare til tiden, og gode leveringstider på selv de støreste kuriositeter.

Det store sortiment

Her finder du vores sortiment, som også kan ses som e-katalog her. Er der noget du mangler kan vi sandsynligvis skaffe det. Kontakt vores servicecenter på 87 81 87 81.

 

Kontorpapir

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her