Job hos IGEPAgroup

CV

En virksomhed med blikket rettet fremad…

 

Vi søger løbende nye og engagerede medarbejdere. Nyuddannede såvel som nye kolleger med erhvervserfaring.

For vores virksomhed gælder det, at vi lægger vægt på drive, selvstændighed – og vi giver en stor grad af ansvar. Du skal dog også være en team-player, da interaktionen med de øvrige kolleger er et nøgleord i vores virksomhed.

Ledige stillinger vil blive opslået her på siden, samt typisk på jobportaler på nettet.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du skulle have interesse i vores virksomhed. Alle ansøgninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Send venligst til Salgsdirektør Flemming Friche

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På forhånd tak for din interesse.

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her