Her finder du homogenkarton, falseæskekarton, kraftkarton, WLC, træpap,     grå maskinkarton, bølgepap i ark og skiltekarton. Kort sagt, karton i mange varianter fra alverdens producenter.

STYRKE, STIVHED OG TYKKELSE - HVAD ER VIGTIGT FOR DIG?
TAL MED VORES EKSPERTER - VI HJÆLPER DIG MED AT VÆLGE!

Læs mere om vores sortiment herunder, eller i menuen til højre.
Det store komplette sortiment kan du se her

Vi kan meget mere, end du ser - spørg os gerne på 8781 8781

 

Metsaboardprime 


Ensidig bestrøget glittet grafisk karton, med hvid mat bestrøget bagside 

Metsaboardclassic


Ensidig bestrøget glittet emballagekarton, med offwhite ubestrøget bagside

 
Hansaboard 

 
Ensidig bestrøget glittet genbrugsbaseret emballagekarton, med grå ubestrøget bagside

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her