Algro header web news

Algro Design er perfekt til æsker, kalendere, omslag mm.!

Nordisk design, minimalistisk udtryk eller et rent og klinisk udtryk til dit brand?

Det kan du understrege med en høj hvidhed og en jævn overflade. Algro Design kvaliteterne giver den optimale baggrund og sikrer den krævende emballage stabilitet. Læs mere om dem her!

Prøvemappen er trykt på Algro Design 330g og indeholder A4 prøver af både Algro Design og Algro Design Duo.


Rekvirer den hos dit Igepa Team på 8781 8781 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 billede web algromappe
Læs mere om Algro Design her

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her