header wagner

Det lækreste gourmet chokolade forklædt i Algro Design

Gourmet chokolade i alverdens varianter har fortjent den bedste emballageløsning. Algro Design 350 g har en overlegen hvidhed og giver mulighed for sofistikeret efterbehandling på en silkemat overflade.

På forsiden af emballagen er billedet partielt lakeret med både mat og blank lak. Logoet øverst er et guldfolietryk og nærstuderer du emballagen, så kan du se og mærke at logoet er lakeret over både for- og bagside. Der er flotte prægninger på emballagen og Algro Designs formåen er udnyttet til fulde på denne flotte emballage. Vi er meget glade for at have Algro Design i vores varesortiment.

 
Du kan læse artiklen: "Luksuskarton gør en forskel for fabrikanten" fra UGENS ERHVERV her!
 
Læs mere om Algro Design her

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her