Kontorpapir

 A4 header web news

Der er uanede muligheder på printløsninger. Ny teknologi giver nye muligheder, men kræver også viden. Vi rådgiver om papir, teknologi og alle de anvendelsesmuligheder der forefindes - altså lige fra kontorpapir til papir, karton og syntetiske materialer til produktionsprint.

 

Kæmpe sortiment til både kopi, print og produktionsprint

Vores udbud af forskellige papirkvaliteter til inkjet, farvelaser og digitalprint er enormt. Det spænder fra standard kopipapir i A4 og A3 til premium kvaliteter i SRA3 samt farvet papir. Vores leverandører hører til blandt verdens største og den stadige strøm af nye kvaliteter med forskellige egenskaber tilpasset den nyeste teknologi, giver os mulighed for at give dig konkurrencefordele og up-to date viden.
Det fulde kontorpapirsortiment se her
Specielt til digitalprint - se her.

 Et udvalg af vores kvaliteter:

DCP DigitalColourPaper3  Et super hvidt papir som er lige i øjet. Et excellent valg til både produktionsprint og office.  
CC GO OFFICE banner2    
ColorCopy 280  Den kendte markedsleder indenfor farveprint – 
kendetegnet ved speciel overfladebehandling. 
 
 Maestro-73

En serie bestående af en række fremragende multifunktionspapirer fra en af de mest anerkendte producenter i verden.

 

Navigator80 

 

Verdens mest solgte kopipapir produceret af eucalyptusfibre. Premium kvalitet!

 

NEW FUTURE 

New Future serien dækker behovet uanset om du prioriterer pris, funktion eller kvalitet. 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her