detlækre header web news

 

Mangler du det perfekte finish til din tryksag? F.eks. duftende papir, stilfuldt og ekstremt hvidt, Hollywood glimmer og stjernestøv, lækkert italiensk design, rustik overflade, genbrug, klassiske antikstriber eller andet? Måske også en matchende konvolut?
Så er du landet rette sted!

Rekvirér prøver på 8781 8781 og spørg gerne efter det, som du ikke fandt.

Det fulde sortiment kan du se her - nedennævnte er et lille udvalg:

 

       Caribic150

Kulørt papir i en bred farveskala og stort gramvægtsspektrum. Til serien fås matchende konvolutter i flere størrelser.

   Crush


Lækkert italiensk design i smukke farver. Produceret af overskudsprodukter fra produktionen af mandler, kaffe, kiwi mm. Til serien fås matchende konvolutter.

 environmentdigi

Miljøvenlig serie med en glat overflade og lyse varme farver, samt en RÅ overflade med mørkere naturlige farver. Til serien fås matchende konvolutter.

  Evergreen

Coporate designs matriak. Mat antikstribet papir i 3 nuancer. Til serien fås matchende konvolutter.

        Fauna

30% genbrugsfibre og 10% bomuldsfibre er med til at give Fauna en lækker overfalde med filtmarkeringer. Til serien fås matchende konvolutter.

gmund bauhaus dessau web Det smukke designpapir med den lækre taktile overflade. Moderne og enkelt.
 Gmund gold Hollywood glimmer og stjernestøv -  smukke guldeffekter på karton. 

Stardream

Papir og karton med fascinerende metaleffekt på begge sider. Til serien fås matchende konvolutter i flere størrelser

 


 

 . 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her