top crush4


Lækkert italiensk design

Crush er en miljøvenlig serie, designet med italiensk flair. Serien kendetegnes ved at indeholde overskudsprodukter fra produktionen af lavendel, kirsebær, citrusfrugter, majs, hasselnødder, mandler, oliven, kiwi og kaffe, der erstatter op til 15% træmasse. Elementer af disse bidrager til overfladens karakteristiske struktur og fremtoning i hvert enkelt stykke papir, og har inspireret til seriens smukke farver.

Se filmen om Crush og læs mere om serien her!

Gramvægt:

100 // 120 // 200 // 250 // 350 g/m

Karakteristika:

Melerede, dæmpede og naturlige farver.
Lækker struktur i overfladen.

Tryk- og forarbejdnings-
egenskaber:

Velegnet til alle former for arktryk - se forarbejdningsvejledning. Kan anvendes til digitaltryk (tørtoner), test anbefales inden produktion. Velegnet til alle former for efterbehandling.

Mærkninger:  
FSC 58           Laser 45                            
 
Farveoversigt:
(kun vejledende)

   

Crush9


Se mere:
 
    Tekniske informationer:   
 

   pdf-icon  Forarbejdningsvejledning

Se vores nyeste sortimentsoversigt her:

  sortimentsoversigt højre web 72 1
Opdateres løbende
 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her