600x350px WEB Maestro produktside 1

 

Maestro serien er et orkester af musikere med hver sin stil. Sagt på en anden måde, så er Maestro en serie af kvaliteter, der spænder fra standard til ekstraordinær og endda farverig. Seriens kvaliteter kan anvendes til forskellige opgaver, lige fra den krævende duplex print opgave til mængder af sort/hvid kopiering. Læs mere under de enkelte kvaliteter. Er der noget du ønsker uddybet, eller mangler du prøver, så ring på 8781 8781

Maestro extra logo72     


 Fremragende multifunktionspapir til krævende
 opgaver.

Maestro supreme logo72 


 Fremragende multifunktionspapir til krævende
 opgaver.

Maestro standard logo72
 Et allround multifunktionspapir med høj
 driftssikkerhed primært til sort/hvidt kopiering. 
Maestro color logo72 


 Det kulørte multifunktonspapir i 29 iøjnefaldende
 farver.
 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her