top maestrocolor2015

 

Kulørt, højkvalitets multifunktionspapir til kopi, laser & inkjet.

MAESTRO color er et helt unik kulørt multifunktionspapir. Benyttes når der skal sættes kulør på budskabet. 29 forskellige iøjnefaldende farver giver et godt grundlag for en kreativ tryksag. I MAESTRO color serien finder du også 4 neonfarver der med sikkerhed kan fange øjets interesse, og dermed også dit budskab. En ensartet kulørt overflade er med ti,l at gøre papiret til et af markedets mest præsentable kulørte produkter. MAESTRO color er nok markedets mest driftsikre kulørte papir til kopimaskiner, laserprintere og produktionsprintere i alle størrelser. MAESTRO color er certificeret af European Standard til ”Safety to Toys”. MAESTRO color er pakket i transparent omslag.
Gramvægte

80 // 120 // 160 g/m2

Karakteristika

Kulørt driftssikkert multifunktionspapir med ensartet overflade.

Anvendelse

Flyers, fakturaer, kort, brochurer, interne informationer, prislister, uddannelses materiale, m.m.

Mærkninger:   
FSC 58          Ecolabel logo Mondi-58          Aldersbestandig-40          Laser 45           Inkjet 45           
   
Farveoversigt:
(kun vejledende)
 
MaestroColor1
Se mere:      Fakta:

     pdf-icon  Datablad

     pdf-icon  Paperprofile (pastel)

     pdf-icon  Paperprofile (trend)

     pdf-icon  Paperprofile (intensive)

     pdf-icon  Paperprofile (neon)

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her