top maestro extra2015

 

Hvidt, højkvalitets multifunktionspapir til kopi, laser & inkjet, med jævn overflade 

MAESTRO ekstra er et helt unik ubestrøget multifunktionspapir. Benyttes, når der skal vælges papir til den krævende opgave. Den høje hvidhed og den jævne ensartede overflade, er med til at gøre papiret til et af markedets mest præsentable produkter. MAESTRO extra er nok markeds mest driftsikre papir til kopi, laserprintere og produktionsprintere i alle størrelser. MAESTRO extra er produceret med speciel overflade til, og er derfor mærket med ColorLok certificering.
Matchende konvolutter hører til serien.
Gramvægte

60 // 70 // 80 // 90 // 100 // 120 // 160 // 200 // 250 // 300 g/m2

Karakteristika

Højhvidt driftssikkert multifunktionspapir med jævn ensartet overflade.

Anvendelse

Brevpapir, mailings, flyers, invitationer, visitkort, brochurer, fakturaer, manualer, rapporter, m.m.

Mærkninger:   
FSC 58             Ecolabel logo Mondi-58            ColorLok-Logo 58           Aldersbestandig-40            Laser 45           Inkjet 45            
   
Se mere:           Fakta:

            .kkkk

          pdf-icon  Datablad

          pdf-icon  Paperprofile

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her