top maestro supreme2015

 

Hvidt, højkvalitets multifunktionspapir til kopi, laser & inkjet, med jævn ensartet overflade. 

MAESTRO supreme er det unikke ubestrøgne multifunktionspapir til krævende printopgave. Den høje hvidhed og den meget jævn overflade er med til at fremhæve det printede budskab. Ønsker du et præsentabelt produkt, er MAESTRO supreme det rette valg. MAESTRO supreme er sammen med andre produkter i MEASTRO serien et af markeds mest driftssikre produkter til kopimaskiner, laserprintere og produktionsprintere i alle størrelser. MAESTRO supreme er produceret med speciel overflade til inkjet, og er derfor mærket med ColorLook certificeringen.
Gramvægte

80 // 90 // 100 // 120 g/m2
160 // 200 // 250 // 300 g/m2 tilbydes i fabrikation

Karakteristika

Højhvidt driftsikkert multifunktionspapir med jævn ensartet overflade.

Anvendelse

Brevpapir, mailings, flyers, præsentationer, regnskaber, rapporter, marketing brochure, m.m.

Mærkninger:   
FSC 58           Ecolabel logo Mondi-58          ColorLok-Logo 58         Aldersbestandig-40         Laser 45           Inkjet 45           
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon  Datablad

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her