miljo3 

Produkter med grøn samvittighed

Igepa group er en miljøbevidst virksomhed. Vi ønsker at tilbyde vores kunder et sortiment som opfylder de højeste krav til miljøvenlighed. Som en del af Igepa group forventer vi af vores leverandører, at de er på forkant med miljøpolitikken, både når det gælder bæredygtige ressourcer og miljøvenlig produktion.
Både som forbruger og som fagfolk er det vanskeligt at vurdere miljøvenlighed. Derfor findes en række miljøcertificeringer, som skal gøre det nemmere at træffe det miljøvenlige produktvalg. Hos Igepa har vi forpligtet os til at kende og følge sporbarhedsproceduren for hhv. FSC- og PEFC certificerede varer. Sporbarhedsproceduren sikrer, at certificeringernes krav om ansvarlig skovdrift overholdes, samt at de tilhørende erklæringer er korrekte.
Vi som leverandør følger naturligvis udviklingen på miljøområdet, rådgiver vores kunder så vidt muligt og stiller løbende krav til vores leverandører. I oversigten viser vi de miljørelevante certificeringer af vores sortiment på nuværende tidspunkt.
Vi står altid til rådighed for yderligere spørgsmål!
 
                                          Miljøbutton2

 

Vores FSC®-certificerede kvaliteter er mærket af med små FSC-ikoner i sortimentsoversigten og på hjemmesiden. Vores sortiment vil løbende blive udvidet, og derfor kan en aktuel oversigt ses her.

FSC-mærket er en garanti for, at det producerede papir kan anvendes med god samvittighed. Det vil sige, at man støtter bæredygtig skovdrift, idet min. 70 % af træet i papiret kommer fra skove, som bliver drevet ud fra ansvar-lighed omkring miljø, sociale og økonomiske forhold.

I en FSC-certificeret skov fældes der ikke mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyre- og planteliv bliver beskyttet, samt at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlige lønforhold.

Forest Stewardship Council® (FSC) er en international medlemsorganisa­tion, der arbejder i alle verdensdele. Organisationen blev stiftet i 1993 af repræsentanter for skovbrugserhverv, miljø- og menneskerettighedsorganisationer, skovejere og certificeringsfirmaer.

E. Michaelis & Co. A/S'  FSC certifikat

    FSC-logo-med-licens

 

Vores PEFC-certificerede kvaliteter er mærket af med små PEFC-ikoner i sortimentsoversigten og på hjemmesiden. Vores sortiment udvides løbende. Den aktuelle oversigt kan ses her. 

PEFC-mærket må kun anvendes hvis det kan dokumenteres, at driften af skoven foregår på en bæredygtig måde og lever op til de krav PEFC stiller. Også træets videre vej fra skoven gennem hele produktionskæden kontrolleres for at sikre troværdigheden af mærket.

PEFC - Programme for the Endorsement of Forest Certifications schemes - er et netværk for gensidig anerkendelse af nationale certificeringsordninger for bæredygtig skovdrift. Siden PEFC blev etableret i 1999 er det vokset til at være verdens største certificeringssystem for bæredygtig skovdrift.

E. Michaelis & Co. A/S'  PEFC certifikat ( indtil 14.11.2017)

E. Michaelis & Co. A/S'  PEFC certifikat ( fra 15.11.2017)

   PEFC-PRO-GCMYK-31-048-vers2

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her