top navigator2014


Hvidt, højkvalitets multifunktionspapir til kopi, laser & inkjet

Navigator er et helt unik ubestrøget multifunktionspapir i premium kvalitet, med høj hvidhed, og jævn ensartet overflade. Kvaliteten er nok et af markedets mest driftssikre papir til kopi, laserprinter og produktionsprinter i alle størrelser - faktisk garanterer producenten et 99,99% paperjam-free papir! Navigator er produceret på Eucalyptusfibre, der giver en høj opacitet og en høj tykkelse i forhold til andre kvaliteter. Navigator i 120 g. har samme jævne overflade som papir specielt udviklet til farveprint, og giver derfor et perfekt resultat i farveprint.
Gramvægte

80 // 90 // 100 // 120 // 160 g/m2

Plus

Navigator serien udmærker sig ved, at de enkelte gramvægte er indpakket i forskellige farver. 80 g. Dette betyder at det er let at kende forskel på hvad man har liggende på hylderne. Kender man farven på pakken, så er det let at finde ud af hvad der skal bruges/mangler

Karakteristika

Højhvidt driftssikkert multifunktionspapir i premium kvalitet med jævn ensartet overflade.

Anvendelse

Brevpapir, mailings, flyers, kataloger.

Mærkninger:   
FSC 58           Ecolabel logo Soporcel 57         Aldersbestandig-40        Laser 45        Inkjet 45            
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon  Datablad

pdf-icon  Paper profile

 

 .  overskrift-navigator

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her