top newfuturelaser

 

Hvidt, multifunktionspapir til kopi, laser & inkjet

New Future Laser er et ubestrøget multifunktionspapir til dagligdags printopgaver. Ønsker du en rigtig god printstabilitet og gennemløb i printer/kopimaskinen, er New Future Laser det helt rigtige valg. Perfekt til dagligdags sort/hvid prints. New Future Laser kan bruges i alle kontorets printere og kopimaskiner.
Kan naturligvis printes på begge sider
Gramvægte

80 g/m2

Karakteristika

Hvidt driftsikkert dagligdags multifunktionspapir til kopi & laser.

Anvendelse

Manualer, intern kommunikation, fakturaer, m.m.

Mærkninger:   
Ecolabel logo UPM-58           Aldersbestandig-40          Laser 45           Inkjet 45             
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon  Datablad

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her