top newfuturemulti

 

Hvidt, multifunktionspapir til kopi, laser & inkjet

New Future Multi er et ubestrøget multifunktionspapir med fremragende trykegenskaber og god driftssikkerhed. New Future Multi gengiver flotte farver og en skarp kontrast. New Future Multi er BLI-certificeret – en meget værdsat kvalitetscertificering. Bayers Laboratory (BLI) er et globalt og uafhængigt testlaboratorium for afprøvning af papir, printer, kopimaskiner m.v. (BLI drives gennem salg af test rapporter). Test af New Future Multi viser at det er meget driftsikkert, med fremragende gengivelse af print. Ligeledes konstateres der minimalt støv i maskinen.
Gramvægte

80 // 90 // 100 g/m2

Specifikationer

New Future Multi i 80 g/m2 fås også som SmartWrap = Verdens praktiske papiremballage! SmartWrap emballagen hvor 5 almindelige pakker er pakket ind i papiromslag, har lettet dagligdagen på kontoret. Der er ingen bortskaffelse af papemballage og dermed spares tid og penge. SmartWrap omslaget er naturligvis 100% genanvendeligt med standard papiraffald. Det hjælper os til at beskytte miljøet!
New Future Multi leveres også i store ark til trykning af brevpapir m.v.

Karakteristika

Hvidt driftssikkert multifunktionspapir til kopi & laser.

Anvendelse

Brevpapir, e-mails print, intern kommunikation, fakturaer, manualer, rapporter, m.v.

Mærkninger:   
PEFC 58            Ecolabel logo UPM-58           Aldersbestandig-40          Laser 45           Inkjet 45            
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon  Datablad

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her