IGEPAgroup - kendt for overlegen tilgængelighed af produkter og superb logistik

 

Hos Igepa i Danmark bryster vi os af, at vi vel nok har det største udbud af produkter til markedets hurtigste levering. Vi har lagre i Århus og i Brøndby. Her har vi de fleste af vores mest kendte kvaliteter liggende, hvilket udgør rygraden i vores danske forretning.
Godt nok har vi 81 lokationer til rådighed for Danmark – meeen som alle ved er det jo dyrt at fragte papir og andre varer over store afstande.
Derfor har vores moderselskab i Tyskland taget en FOR OS OG FOR VORE DANSKE KUNDER meget vigtig beslutning:

Til rådighed for Danmark

lagre kontor

Beslutning vedrørende det danske marked

E. Michaelis & Co. er, som bekendt, en af 5 ejere af Igepagroup. Beslutningen går i al sin enkelthed på, at de lagre, som er under E. Michaelis & Co.'s ejerskab, skal være 100 % tilgængelige for det danske marked. 
Det vil sige du har de kendte varer tilgængeligt fra alle E. Michaelis & Co.'s lagre i Danmark og Nordtyskland.
Skulle det ske, at varen ikke er på lager et af disse steder, eller at det er en vare, som af en eller anden årsag ligger længere væk, så koster det et tillæg at få den til Danmark – det aftaler du med din normale kontaktperson hos Igepa.

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her