P@perclick

 

Siden 2004 har vi været aktive på e-handel. Vores e-handelsløsning til vores grafiske kunder hedder P@perclick og er anvendt i stort omfang af trykkerikunderne i Danmark.
Vi opgraderede P@perclick i 2009 og tilpassede visse af funktionerne til aktuelle kundebehov. I dag fremstår P@perclick, som et nemt, fleksibelt, hurtigt og uundværligt arbejdsredskab til alle de daglige bestillinger af papir, karton, text & cover osv.

P@perclick anvendes i dag af såvel store som mindre trykkerier. Omkring 30% af vores grafiske lageromsætning går i dag via P@perclick. P@perclick er100 % automatisk, så hvis ellers vi kan opfylde dit ønske om kvalitet, format, gramvægt, leveringstid m.v., så booker P@perclick selv i vores systemer, prissætter automatisk og udskriver plukkeseddel hos vores partner Danske Fragtmænd i enten Brøndby eller Brabrand.

Altså en automatisk løsning, som er en stor hjælp for såvel vores kunder som for os.

Har du Printvis, kan du via XML filer up-loade ordrer direkte til vores P@perclick system. Kontakt os for at høre nærmere!

Hos ReklameTryk i Sunds, siger Ronni Nielsen: "P@perclick er klart den bedste e-handelsløsning at anvende, da det viser om din ordre kan effektiveres med det samme, og at man kan bestille løbende igennem dagen. Det er enkelt og nemt."

Når du bruger P@perclick får du følgende fordele:
• Hurtig og nem bestilling via favoritlister (oftest købte varer)
• Adgang til kontooplysninger
• Adgang til faktura
• Adgang til ordreoversigter
• Adgang til dine egne statistikker
• Du administrerer selv dine egne brugerprofiler og kan give helt eller delvis adgang til systemet til andre brugere i dit firma
• Din økonomiafd. kan få adgang til åbne / forfaldne ordrer
• Du kan lade P@perclick stå åbent hele dagen, fylde ordrer på og afsende når det passer dig

Vil du også have P@perclick eller endda udvidet P@perclick?

Adgang til P@perclick er ganske enkelt. Gå ind på vores tilmeldingsformular og lad dig registrere som bruger. Så opretter vi dig i systemet og du er i gang.
Har du Printvis i din virksomhed, så har du mulighed for en udvidet tilgang til P@perclick. Det kræver, at din Printvis version er 100% opdateret til nyeste version og at vi lige får en snak om løsningen.


 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her