web header

 

Vinderne er fundet og har fået direkte besked, STORT tillykke til alle de heldige!

 

Vind FEDE præmier med IGEPAgroup & få en god flaske rødvin!

Har du også altid drømt om en KitchenAid eller vil du have fingrene i den nye iPad Air?

Køb en palle navigator og få et lod i konkurrencen, til at vinde en af de lækre præmier.

Vi trækker lod om:
1 stk. KitchenAid
1 stk. iPad Air
1 stk. Nespresso Lattissima + Kapselmaskine F411
3 stk. Terminator - fjernstyret Monster Truck

Når vinderne er udtrukket, får de direkte besked.

For hver hele palle Navigator du køber, får du GRATIS 1 flaske Dois Vales, Seis Quintas Martue DOC - årets stjernevin 2014. En fremragende og mellemfyldig vin med fin frugt og en smag, der er krydret og ret intens. 

Gå direkte til faktaark på Navigator her

Vi trækker lod d. 17. december 2014!

Navigator nyhedsbrev rødvin

Vejledning, vilkår og betingelser for deltagelse i kampagnen
I perioden 24. nov. – 14. dec. 2014, får du som kunde et lod, hver gang du handler en palle Navigator. Du deltager automatisk i konkurrencen, når du køber en palle Navigator. Opgørelsen foretages samlet for virksomheden. Loddene har, i sig selv ingen værdi, og kan ikke indløses til kontanter. Præmierne kan heller ikke ombyttes til kontanter. Der trækkes lod om en vinder den 17. december og vinderen får direkte besked. Der tages forbehold for udsolgte varer, ligesom Igepa forbeholder sig retten til at tilbagetrække kampagnen, såfremt der opstår omstændigheder, der måtte kræve det. Der er ikke reklamations- eller returret på præmier og vi påtager os intet ansvar for anvendelsen af disse præmier. De viste billeder i kampagnematerialet er ikke nødvendigvis de eksakte præmier, blot illustrationer.

Vil du se hvad vi ellers kan? Gå til forsiden!

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her