prisstigningsbrev header

Priser pr. 18. januar 2016

Vores forskellige leverandører varsler igen om stigende priser.

Begrundelsen er et behov for bedre lønsomhed og fortsat stort pres på omkostningerne.

Igennem mange år har der været fokus fra producenternes side på at tilpasse produktionskapaciteten i de forskellige segmenter. Dette ser nu ud til at være lykkedes især på kontorpapir, ubestrøget og bestrøget papir, samtidig med, at vi ser et europæisk marked, som er mere stabilt end hidtil, og producenter, der kan fremvise overordentligt god belægning af maskinerne.

Prisstigningerne er ikke kun et dansk fænomen – der implementeres ligeledes prisstigninger over hele Europa primo året.
Aktuelt drejer det sig om alle kvaliteter både i ruller, ark og kontorpapir, samt syntetiske kvaliteter, konvolutter og øvrige kvaliteter.

Som konsekvens heraf varsler vi derfor om prisstigninger på ovenstående på 6-10 % gældende pr. 18. januar 2016.

Vi er ude i meget god tid, men grundet ferietiden, vil vi hellere varsle på forhånd.

Du vil blive kontaktet af din IGEPAgroup konsulent når vi nærmer os ovenstående dato med mere detaljeret information om stigningerne
på de enkelte produkter og hvad det betyder for dig.

 

Med venlig hilsen
E. Michaelis & Co A/S 
- en del af Igepagroup –

FF underskrift uden andet BRUG DEN HER

Flemming Friche 
Salgs- & marketingdirektør

 

 

Gå til FORSIDEN her!

Vil du se hvad vi ellers kan?Vil du se hvad vi ellers kan? Gå til forsiden!

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her