NYHED - Maximat Prime

top maximat

 

Lækker mat refleksfri overflade - kræs for øjnene!

Maximat Prime's matte specialbestrøgne overflade efterlader dig med fornemmelsen af at røre ved porcelæn, og er et optimalt valg, når du ikke vil gå på kompromis med en detaljeret suveræn billedgengivelse og mange farvekontraster, samtidig med en god læsbarhed, der kræver en refleksfri overflade. Maximat Prime har desuden en super opacitet, der sammen med de øvrige egenskaber giver fornemmelsen af ren luksus imellem dine hænder. Den fremragende stivhed bidrager samtidig til exceptionelt gode trykegenskaber.
Gramvægte

90 // 100 // 115 // 135 // 150 // 170 // 200 // 250 // 300 // 350 g/m2

Karakteristika

Specialbestrøget mat overflade og uovertrufne tryk- og efterbehandlingsegenskaber.

Tryk- og forarbejdnings-
egenskaber

Kan anvendes til alle former for arktryk. Ved digitaltryk anbefales test inden produktion. Velegnet til alle former for efterbehandling.

Mærkninger:   Kan også leveres som:
FSC 58          Ecolabel logo UPM-58         Aldersbestandig-40               PEFC 58
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon  Datablad

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her