Konvolutvifte news egen side 

Vi har kreative konvolutter i et kæmpe udvalg af farver, formater og overflader, der skaber den rette stemning, før dit budskab læses.

I viften finder du:
Caribic, svovlgul 
Treasury, value
Caribic, grøn
Caribic, sort
The Kiss, rød
Stardream, quartz 
Oxford, peace 
Zanders Spectral, kridhvid
Extra plus linen, højhvid
Muskat, brun/grå

Har du brug for andre farver, formater eller noget mere business like? Vi finder en løsning!
Ring på 87 81 87 81

Mangler du labels til dine konvolutter? SPØRG os!

folder web skrå 2014

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her