prisstigningsbrev header

Prisforhøjelser pr. 4. september 2017

Vores leverandører har endnu engang adviseret og gennemført prisforhøjelser. Disse begrundes i øgede råvare- og produktionsomkostninger i kombination med for lave markedspriser på papir.

En direkte konsekvens heraf er, at producenterne ikke formår at lave de nødvendige driftsresultater til trods for øget efterspørgsel og fyldte ordrebøger.

Markedet

Sjældent har vi set så massive prisstigninger fra alle papirproducenter og endda i flere tempi. Situationen på det skandinaviske marked med vores sommerferieperiode gør det ikke lettere at håndtere, eftersom flere af vores leverandører, uagtet sommerferie, allerede har givet os prisstigninger, som vi først implementerer i september.

 

Prisforhøjelser

Derfor varsler vi nu om prisforhøjelser på 4-8% gældende for leverancer pr. 4. september 2017.

Følgende produktområder vil være omfattet:

  • *Bestrøget og ubestrøget papir (såvel ark som ruller)
  • *Kopipapir
  • *Digitale papirkvaliteter
  • *Kreative papirkvaliteter, specialvarer, syntetiske og selvklæbende materialer m.v.
  • *Selvkopierende kvaliteter
  • *Karton
  • *Andre produktområder kan muligvis også blive omfattet.

 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte din IGEPA-konsulent eller vores interne salgsafdeling på tlf. nr. 8781 8781.

Med ønsket om en fortsat god (og mere tør) sommer !

 

Med venlig hilsen
E. Michaelis & Co A/S 
- en del af Igepagroup –

FF underskrift uden andet BRUG DEN HER

Flemming Friche 
Salgs- & marketingdirektør

 

 

Gå til FORSIDEN her!

Vil du se hvad vi ellers kan?Vil du se hvad vi ellers kan? Gå til forsiden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her