prisstigningsbrev header

Prisforhøjelser pr. 15. januar 2018

2017 har været præget af prisstigninger på papirprodukter. Med denne information, vil vi forsøge at videregive information, for at belyse baggrunden for de anstrengte forhold på papirmarkedet.

 

Mængden af den type cellulosemasse (birk, lærk, fyr mv.), som de europæiske papirproducenter anvender, er begrænset. Store volumener af netop denne type bliver leveret til Asien. Primært skyldes det stærkt stigende efterspørgsel fra Kina, idet denne råvare tages fra udbuddet på verdensmarkedet, eftersom Kina ikke i tilstrækkelig grad er selvforsynende.

 

Udvikling i cellulosepriser

Udvikling i Cellulosepriser

 Kilde: RSI Paper & Pulp

 

Dette har igennem de seneste mange måneder bevirket knaphed af mængden af tilgængelig cellulose, og som følge deraf, stigende priser. Herudover har vi også set stigende priser på fyldstoffer og logistikomkostninger. På kort sigt ser det bestemt ikke ud til, at denne situation vil ændre sig.

Som følge af ovenstående, har vores leverandører adviseret om prisstigninger på alle papir- og kartonprodukter.

 

På denne baggrund ser vi os derfor også nødsaget til at forhøje vores salgspriser for alle papir- og kartonprodukter og evt. andre produktgrupper pr. 15. januar. Prisstigningen vil være på 5-8 %. Vi håber på forståelse for dette tiltag.

 

 Har du spørgsmål til ovenstående, er du som altid velkommen til at kontakte din IGEPA-konsulent eller vores interne salgsafdeling på tlf. nr. 8781 8781.

  

Med venlig hilsen
E. Michaelis & Co A/S 
- en del af Igepagroup –

FF underskrift uden andet BRUG DEN HER

Flemming Friche 
Salgsdirektør

 

 

Gå til FORSIDEN her!

Vil du se hvad vi ellers kan?Vil du se hvad vi ellers kan? Gå til forsiden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her