prisstigningsbrev header

Prisforhøjelser på vores produkter pr. 23. april 2018

 

Efterspørgslen efter papircellulose på globalt plan, medfører nu yderligere og øget pres på råvarepriserne for papirproducenterne. Som følge af dette, har vores leverandører adviseret om prisstigninger på alle papir- og kartonprodukter.

Vi ser os derfor nødsaget til at forhøje vores salgspriser med 5-10 % pr. 23. april 2018.

 

Prisstigningen omfatter:

 - Bestrøget og ubestrøget papir i både ark og ruller

 - Grafisk karton

 - Text & Cover

 - Selvklæbende og selvkopierende produkter

 - Kontorpapir

 - Konvolutter m.v.

 - Emballage

 Har du spørgsmål til ovenstående, er du som altid velkommen til at kontakte din IGEPA-konsulent eller vores interne salgsafdeling på tlf. nr. 8781 8781.

  

Med venlig hilsen
E. Michaelis & Co A/S 
- en del af Igepagroup –

FF underskrift uden andet BRUG DEN HER

Flemming Friche 
Salgsdirektør

 

 

Gå til FORSIDEN her!

Vil du se hvad vi ellers kan?Vil du se hvad vi ellers kan? Gå til forsiden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her