Varsling om ændret distributionstillæg pr. 1. juli 2019

Øgede omkostninger indenfor transport og distribution, samt stigninger på diverse kapacitets- og olietillæg gør, at vi ser os nødsaget til at hæve vores logistiktillæg. Logistiktillægget stiger til 3,9 % og vil berøre alle ordrer pr. 1. juli og frem.

Såfremt du måtte have spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte din sædvanlige IGEPAgroup kontaktperson.

 

Med venlig hilsen
E. Michaelis & Co.

Flemming Friche,
Salgsdirektør

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her