Nyt emballage set-up

For at styrke fleksibiliteten og hastigheden i vores kundetilgang, har vi valgt at emballagedivisionen i Danmark skal integreres direkte i emballagedivisionen i Hamborg.

Dette har vi gjort ved, at vi har lagt det direkte kundeansvar hos vores divisionsansvarlige for emballage Olaf Griebel. Olaf har stået for opbygningen af hele vores emballagedivision fra 2009 til nu og har været direkte ansvarlig for alt  lige fra design af fabrikken i Kiel, til indkøb af maskiner, ansættelser af relevant personale og alt vedr. salg.

I dag har vi 5 konsulenter i Hamborg – Bremen – Berlin – Flensborg området, der alle har stor erfaring med emballage – især bølgepap. Ligeledes har vi interne sælgere/projektledere og konstruktører på vores hovedkontor i Reinbek (Hamborg.) Selve fabrikken ligger i Kiel og er udelukkende en produktionsenhed, hvor alt administrativt varetages fra hovedkontoret i Reinbek udenfor Hamborg.


Emballage Danmark

Vores fabrik ligger naturligvis så godt placeret i forhold til Danmark, at vi betragter Danmark som en del af vores naturlige nærmarked. Vi har derfor netop styrket salgsindsatsen ved ansættelse af yderligere 2 konsulenter og 1 intern sælger til varetagelse af vores danske kunder.Jacob Bredstrup er netop blevet ansat til at varetage salget til vores danske kunder.

Jacob har flere års erfaring fra emballageindustrien i Danmark. Jacob startede  i firmaet 15. juni. Jacob er bosat i Jylland.

Tommy Christensen er ansat fra 1. august. Tommy har mange års erfaring fra emballageindustrien. Tommy er bosat på Sjælland, hvorfra han vil have sit udgangspunkt.

Ligeledes er Bente Hartwig blevet ansat. Bente starter som intern sælger/projektleder pr. 1. august og skal ligeledes varetage kontakten til vores danske kunder. Vi vil løbende ansætte mere personale til varetagelse af det danske salg.

 

Skræddersyede løsninger forbedrer din konkurrenceevne

Vores fabrik i Kiel er en såkaldt converterfabrik. Det vil sige, at vi ikke selv producerer bølgepap, men køber den hos nogle af verdens førende producenter. Vi køber i store ark, og har dermed tilgang til et meget stort udbud af forskellige producenter og varer, hurtige leveringstider og individuelle løsninger. Vi kan via vores store netværk altid finde den optimale råvare til kunden og via vores konstruktører altid finde det optimale design.

På fabrikken i Kiel forarbejder, stanser, skærer og trykker vi individuelle kasser og emballageløsninger til kunder over hele Europa. Vi samarbejder ligeledes med andre producenter, så vi stort set kan tilfredsstille ethvert behov for emballageløsninger.

Emballagedivisionen i IGEPAgroup er en mindre fleksibel enhed, som satser stort på dialog med vores kunder. Kun gennem dialog kan vi optimere, finde løsninger og forbedre vores kunders konkurrenceevne. Derfor satser vi helhjertet på at være dén emballageleverandør, som gør en forskel hos vores kunder. Vi har i dag en portefølje af kunder, som repræsenterer et bredt udsnit af industrien – lige fra den helt store industri virksomhed i fødevarebranchen, et stort mejeri til de mindre industrivirksomheder inden for forskellige brancher.

 

 


 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her