Q2teaser710x320

 

Go green med Maestro og Colorcopy – og vind!

Mondi’s green range produkter er alle bæredygtigt producerede.
ColorCopy, Maestro Extra og Maestro supreme er EU-blomst certificeret samt FSC certificeret og Maestro Standard er EU-blomst certificeret og PEFC certificeret.

Er du nysgerrig på at udforske Mondi’s green range, så deltag i quizzen og vind fine præmier med Mondi her: http://www.mondigroup.com/gogreentrivia

 Q2teaser230x230

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her