600x350px WEB Maestro

 

Køb MAESTRO standard & vind billetter til Andrea Bocelli

Vil du opleve Italiens verdenskendte tenor og sangskriver Andrea Bocelli sammen med koncertforeningens kor? Bocelli har på verdensplan solgt over 80 millioner albums og giver generelt ikke mange koncerter i Europa, så denne oplevelse i Københavns Forum d. 21. februar 2017 bliver helt enestående.
Køb en hel palle MAESTRO standard og deltag automatisk i lodtrækningen om at vinde to billetter til Andrea Bocelli!!

Gælder også ved køb af hele paller af MAESTRO extra fra lager og er gældende fra d. 1.nov. – 30.nov. 2016. Vinderne får direkte besked torsdag d.1. dec. 2016! Vi ønsker alle HELD & LYKKE!

Andrea Bocelli er en af nutidens mest populære og dygtigste tenorer i verden. Andrea Bocelli er født i en lille by i Toscana og som følge af medfødt grøn stær mistede Bocelli synet helt som 12 årig. Bocelli fandt trøst i musikken og først og fremmest den klassiske, hvor bl.a. Puccini er hans store idol, men Bocelli har formået at forene det klassiske med mere moderne pop, hvilket gør hans koncerter til en stor oplevelse. Bocelli har sunget duet med navne så forskellige som Luciano Pavarotti, Zucchero, Sarah Brightman, Eros Ramazzotti og Celine Dion.

Læs om MAESTRO her

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her