x-doc-solution GmbH bliver en del af IGEPAgroup

Virksomheden x-doc-solution GmbH, fra Berlin, er per 1. juli 2012 en del af IGEPAgroup.

x-doc-solution GmbH er etableret i 2003 af Axel Merkur fra den direkte salgsorganisation i Xerox GmbH.  Igennem årene har den udviklet sig til en markedsførende forhandler i det østlige Tyskland med over 500 installerede kundeløsninger til produktionsprint. x-doc-solution GmbH har hovedsæde i Berlin og har en filial i Leipzig. Axel Merker fortsætter som administrerende direktør for x-doc-solution GmbH sammen med Tom Schumacher fra E. Michaelis & Co. GmbH. x-doc-solution GmbH vedbliver med at være Xerox Premier Production Reseller med det fulde produktsortiment til distribution af Xerox-løsninger.                        

 

Ved at optage x-doc-solution GmbH i IGEPAgroup, profiterer kunderne, ud over de allerede gennemprøvede løsninger, i fremtiden også af nye synergier. Virksomhedens potentiale anvendes til gavn for alle kunder. Derved er kontinuiteten i kundeservicen garanteret.

 

Med denne integration bliver det strategiske mål af IGEPAgroup, ved at udvide de produkter og tjenester, der udbydes til trykkerier, konsekvent videreført. IGEPAgroup´s udbud som systemleverandør til kunderne i den professionelle trykbranche bliver yderligere etableret gennem sammenvirkningen af serviceringen og forsyningen af kunderne. Kunder kan, i forbindelse med et yderligere forhøjet serviceniveau, drage fordel af produkter og tjenesteydelser ”alt under ét tag”.

 

IGEPAgroup / E. Michaelis & Co’s danske salgsdirektør, Flemming Friche, udtaler ”Købet af x-doc-solution ligger i forlængelse af den oprustning som vi også har gennemført i Danmark, med fokus på forretningsudvikling for vores kunder gennem digitalproduktion fra Xerox. Samtidig er det også kun endnu en styrkelse af os som en vigtig og troværdig Xerox partner på det danske marked.”

 

Om IGEPAgroup
Igepa blev etableret i 1960 og er i dag repræsenteret i 24 lande. De selvstændige grossister, som Igepa består af, opererer alle efter de samme høje Igepa standarder, mens de samtidig bevarer deres individuelle særpræg, som vore kunder sætter så stor pris på i de enkelte markeder.

Nogle korte facts om Igepa (baseret på tallene fra 2012):

• Omsætning totalt på DKK 14,9 mia.
• 81 lokationer
• 1,80 millioner tons papir
• 50.000 kunder
• 3.500 ansatte
• 370.000 pallepladser
• 235.000 m2 lager
• 400 lastbiler
• Mere end 40.000 varenumre

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her